Langbuelag Aust-Agder

Leter du etter noen eller noe?

Moderator: GreenMan

Svar
Brukeravatar
Gøtrevøter
Nybegynner
Innlegg: 16
Registrert: 13 jan 2006, 18:46

Langbuelag Aust-Agder

Legg inn av Gøtrevøter »

Hei!

Jeg er nyflyttet student i Grimstad, og har lyst til å begynne å skyte litt med langbua mi sammen med andre. Lurte derfor på om det er noen i Arendal eller Grimstad som driver et lag. Om det er det, er jeg interresert i å vite når og hvor dere trener, hvem jeg skal kontakte etc...

Mvh
Joachim Solli
Brukeravatar
Truls med bogen
Mester
Innlegg: 549
Registrert: 10 jan 2006, 15:03
Bosted: SON
Sted: Son

Re: Langbuelag Aust-Agder

Legg inn av Truls med bogen »

Du har slevsagt X-sand bueskyttere, flere hyggelige trad/hist bue-folk der. Lars Hoen f.eks. På Bronseplassen i Høvåg er jo også et sted. Arendal Kommune (sjekk hjemmesidene deres) har noen velferdttiltak, de dannet Aust-Agder Langbuelag, og så har du Trauma Vikinglag på Tromøy utenfor Arendal, vet ikke hvor aktive de er...lykke til...
Bilde
Lurz
Master bowyer
Innlegg: 1710
Registrert: 04 feb 2006, 15:37
Sted: Kristiansand

Re: Langbuelag Aust-Agder

Legg inn av Lurz »

Hei
Har sjekka litt i Grimstad. Skal være noe studentforening som heter "Knekk og Brekk" eller noe sånt. Høres ut som buemakere, men de driver vist med friluftsliv og div odde aktiviteter. Kanskje det kan være noen der?

Ellers så er det Kristiansand Bueskyttere. Vanlig NBF-klubb, men vi er også noen trad/hist folk. Vi holder til ikke så langt fra sentrum (i innesesongen som begynner midt i september), en fordel om du er avhengig av buss. Kartskisser ligger på hjemmesida.
Hjemmeside: http://www.kristiansandbue.org/

På Bronseplassen er det forskjellige grupper og aktiviteter. Mer historisk kanskje enn rein bueskyting. Samlingspunkt for "Agder Vikinglag" og "Frie Historiske Bueskyttere". Ligger i Høvåg, mellom Lillesand og Kristiansand, litt mer kronglete om du ikke har/kjenner noen med bil.
http://www.bronseplassen.no/
http://www.agderviking.org/

Adresse til thruma vikinglag: http://kjotve.thrumaviking.no/#home
Aust Agder Langbuelag har visst ikke nettside, men kontakt info her: http://www.langbue.no/lage/linker.htm

Hilsen Lars H, aka Lurz
"If it breaks you get to keep both parts"
Brukeravatar
KEn
Mester
Innlegg: 592
Registrert: 11 jan 2006, 09:19
Sted: Kristiansand

Re: Langbuelag Aust-Agder

Legg inn av KEn »

men vi er også noen trad/hist folk
Synes trad-gjengen gjør seg nokså godt bemerket i Kristiansand Bueskyttere. Jeg tror jeg talte 13 med tradbue på ei trening engang. Vi er vel som regel minst 5-6 tradskyttere (hvorav 3 gjerne har med tilsammen 10 buer og 50 piler) på tirsdagstreningene.

Vi har jo også trenere og slikt, og flere med en viss kompetanse, så om en kan faktisk få både råd og veiledning, om det er interessant. Tror 16. September er første innetrening.
11. og 12. oktober har vi et stort (internasjonal deltagelse?) stevne i Gimlehallen, i fjor var det meget godt oppmøte blant tradskytterne, og de lokale heltene ble behørig gruset av de tilreisende..

K
Svar